U  petak, 18. maja proslavljamo Dan škole. Tim povodom će se u 08:00 organizovati šetnja učenika od 6-8. razreda koji su se već prijavili za istu i nastavnika do Žirava. Potrebno je da ovi učenici dođu do 07:50  ispred škole, adekvatno obučeni za šetnju, kao i da sa sobom donesu potpisanu saglasnost od strane roditelja.  Za učesnike šetnje biće obezbeđen doručak .

 

U 19:00 u sali Sokolskog doma, počinje Svečana akademija povodom Dana škole. Osim nagrađenih  učenika i njihovih roditelja , akademiji mogu prisustvovati po dva  predstavnika učenika iz svakog odeljenja, koje odredi odeljenjski starešina. Pozivaju se svi nastavnici i stručni saradnici, kao i ostali zaposleni da prisustvuju Svečanoj akademiji.

 

Potrebno je da učenici koji će biti nagrađeni dođu u Sokolski dom u 18:00.

U okviru Svečane akademije biće dodeljene nagrade učenicima i nastavnicima za postignute rezultate na takmičenjima  školske 2018/2019.  godine i to:

- za svako od prva tri mesta na okružnim,

-za svako od prva tri mesta na republičkim,

-za svako od prva tri mesta na opštinskom takmičenju iz matematike u trećem razredu.

 

 

 

 

U utorak 24.aprila od 13.00 časova u kabinetu za informatiku održana je promocija gimnazija za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku.Promociju je održao nastavnik informatike Goran Ćirković.Na promociji je bilo 35 učenika osmog razreda koji su zaintersovani za IT gimnazije.

 

 

 

 

Evo konačno i  izveštaja  sa Dečijeg festivala koji je održan u našoj školi 7.oktobra 2017.godine.

Detaljnije...

 

Video zapisi sa festivala na našem youtube kanalu.

 

Svečano otvaranje festivala : https://youtu.be/LctUA4x8Fjc

 

Delić atmosfere sa festivala : https://youtu.be/1G74tqVbYmE

 

 

 

 

 

 

 

                        

 

 

 

 

 

Naša škola priključila se projektu "Gledaj Webinar - budi bezbedan!".Ovaj projekat  sprovode Fondacija "Tijana Jurić" i Telenor  fondacija.Učenici sedmog i osmog razreda u odgovarajućim terminima prisustvovaće webinarima na kojima su različiti predavači, koji se bave prevencijom nasilja, informisanjem učenika, roditelja i nastavnika o opasnostima koje  vrebaju u onlajn svetu, ali i na ulici i putu do škole.Program i satnica - detaljnije...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša škola je učesnik pilot   istraživanja SELFIE koje se odvija širom Evrope u periodu od 29.septembra do 11.oktobra 2017.godine.

SELFIE je besplatan, onlajn instrument za samovrednovanje koji se razvija da bi se evropskim školama pomoglo da izvrše procenu načina na koji se u njima koriste digitalne tehnologije  za inovativno i efikasno učenje.Detaljnije ...