ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА
ОСНОВНА ШКОЛА 
СРЕДЊА ШКОЛА

 
- директору

 

Поштована/-и,

У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу вечерас 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године.

У току сутрашњег дана школе ће добити потребне информације и упутства за организовање и спровођење наставе на даљину почевши од 17.03.2020. године (уторак). Од директора школа и наставника очекује се да у току сутрашњег дана изврше потребне припреме и информисање ученика и њихових родитеља/законских старатеља о организованој настави на даљину. Потребно је планирати обавештавање ученика и координацију наставе на даљину тако да што мањи број запослених долази у установу, а да своје радне обавезе у највећој мери обављају од куће. Током боравка у установи сви запослени су у обавези да се придржавају здравствено-хигијенских мера, упутстава и наредби надлежних служби.

У данима који су пред нама Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће пружити потребну помоћ школама, ученицима и њиховим родитељима да наставу на даљину организују, спроводе и прате на делотворан и ефикасан начин.

Заједничким напорима, добром координацијом и синхронизованим активностима можемо допринети да се актуелна кризна ситуација за образовни систем, али и систем у целини, предупреди и тиме ублаже њене последице. У том смислу, позивамо Вас на посвећено деловање и одговорно поступање!

 

С поштовањем,

Министарство просвете, науке и технолошког развоја 

15.03.2020. године

 

 

Дописи добијени од стране Владе РС, МНПТР и

Локалне самоуправе Ариље током ванредног стања

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

ОШ „Стеван Чоловић“Ариље пружа могућност својим ученицима и њиховим родитељима у условима ванредног стања и прекида редовне наставе онлајн стручну помоћ, психолога, педагога и логопеда.

Можете се обратити на следеће емајл адресе:

 

psiholog.stevancolovic@gmail.com

pedagog.stevancolovic@gmail.com

logoped.stevancolovic@gmail.com

 

 

                                                              Директор школе

Божидар В. Стојић

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Допис за родитеље и ученике - учење на даљину.Детаљније...

Допис МНПТР од организовању наставе на даљину у  ванредном стању.Детаљније...

Наредба Локалне самоуправе Ариље.Детаљније...

Препоруке за спречавање ширења инфекције у образовним установама.Детаљније...

Наредба локалне самоуправе Ариље, 17март.Детаљније...

 

 

Поштовани родитељи,Како би родитељима учинили што једноставнијим,  почетак коришћења портала мој.есДневник, тим подршке за есДневник је  креирао видео туторијал за прву пријаву и упутство за самостално ресетовање лозинке.

Видео можете да погледате на званичном YouTube каналу кликом на овај ЛИНК (прва пријава на систем и промена лозинке ).
 

Такође координатори за есДневнику су креирали видео упутство за креирање електронске поште на gmail сервису, пошто је неопходна е-маил адреса за приступ порталу за родитеље и ученике.Упутство можете погледати кликом на овај ЛИНК ( креирање е-маил адресе ).
 

 

ЛИНК ЗА ШКОЛСКИ ЧАСОПИС : http://anyflip.com/tawz/xvsm/

 

 

 

 

 

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обавештење за родитеље, старатеље деце која се уписују у први разред

Поштовани родитељи,

овде се можете ближе информисати о начину уписа Вашег детета у први разред, током ванредног стања.Допис Министарства просвете,науке и технолошког развоја.Детаљније...

ЛИНК ЗА ПРИСТУП :

E upis\Uputstvo za roditelje Iskazivanje interesovanja za upis u OS.pdf  ( преузето са портала Е-управа ).