ZAVRŠNI ISPIT UČENIKA OSMOG RAZREDA

2018

Na ovoj stranici nalaze se informacije, dokumenta, obaveštenja vezana za polaganje Završnog ispita  i upis učenika  u Srednje škole.

OBAVEŠTENJA

Stranica  www.mala-matura.com je projekat besplatne online pripremne nastave za završni ispit, nastao pod pokroviteljstvom Savremene gimnazije i Srednje škole za informacione tehnologije ITHS , akreditovanih od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

 

 

Možete preuzeti i prezentaciju "Završni ispit 2018" koja Vam je prikazana na časovima informatike u okviru profesionalne orijentacije.Prezentaciju je održao nastavnik informatike Goran Ćirković koji je ujedno i koordinator Tima za PO u okviru naše škole.

PREZENTACIJA ZI 2018.pdf

 

Obaveštenje od 7.marta 2018.godine

        Jedna od aktivnosti Tima za profesionalnu orijentaciju učenika osmog razreda jeste i popunjavanje ankete na temu PO od strane učenika osmog razreda, kao i analiza prikupljenih podataka od strane Tima.Nakon analize podataka sa jednim delom učenika razgovor će obaviti psiholog naše škole Dragica Perišić, a sve sa ciljom da učenici  izaberu obrazovni profil koji  odgovara njihovim intersovanjima, sklonostima i mogućnostima.

Učenici anketu popunjavaju na časovima informatike kod nastavnika Gorana Ćirković.Linkovi za anketu po odeljenjima:

Odeljenje 8-1

https://docs.google.com/forms/d/13JbnXTvJhqVrwRLu3dPA5Xn3Sl8wOrBOQO_TsUf5PEs

Odeljenje 8-2

https://docs.google.com/forms/d/1ha_uyclV43CrRKgu8LHB8lGsvD4JBxGYsKdIJBDrQPg

Odeljenje 8-3

https://docs.google.com/forms/d/1kejAEMKtVc9D9H7OZF5_MitCMB6TAMIQTBTM0D76ZYY

Odeljenje 8-4

https://docs.google.com/forms/d/1hdnfYQO7YKGHCCi3YwhgIUsd5IHuyyK3ajYAuR60m64

Odeljenje 8-5

https://docs.google.com/forms/d/1UA7PBWptQZIWmEwJG4ufoOyVzaNO__89qQSXmX9tMY0